localization of main areas

Jul 28, 2014 at 8:03 AM
Edited Jul 28, 2014 at 8:05 AM
great work! a suggestion: it would be great if you would display the localized labels for the main areas
Coordinator
Jul 28, 2014 at 7:37 PM
Hi, yes, I am planning on doing that as needed, what language are you interested in so I can prioritize that?
Jul 28, 2014 at 9:00 PM
superb. i would need german
Coordinator
Aug 6, 2014 at 6:18 PM
HI, I just released a new version with localization support including German.
Aug 7, 2014 at 9:28 AM
thanks. after installing the solution i get a JS error and the menu doesn't show up.
i went back to .03 and it works fine (apart from the missing translation)

<CrmScriptErrorReport>
<ReportVersion>1.0</ReportVersion>
<ScriptErrorDetails>
<Message>Uncaught ReferenceError: context is not defined</Message>
<Line>858</Line>
<URL></URL>
<PageURL>/tools/Solution/home_solution.aspx?etc=7100&pagemode=iframe&sitemappath=Settings%7cCustomizations%7cnav_solution</PageURL>
<Function>anonymouseError:contextisnotdefined</Function>
<CallStack>
<Function>anonymouseError:contextisnotdefined</Function>
</CallStack>
</ScriptErrorDetails>
<ClientInformation>
<BrowserUserAgent>Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/36.0.1985.125 Safari/537.36</BrowserUserAgent>
<BrowserLanguage>undefined</BrowserLanguage>
<SystemLanguage>undefined</SystemLanguage>
<UserLanguage>undefined</UserLanguage>
<ScreenResolution>1920x1080</ScreenResolution>
<ClientName>Web</ClientName>
<ClientTime>2014-08-07T11:23:32</ClientTime>
</ClientInformation>
<ServerInformation>
<OrgLanguage>1031</OrgLanguage>
<OrgCulture>3079</OrgCulture>
<UserLanguage>1031</UserLanguage>
<UserCulture>1031</UserCulture>
<OrgID>{D2E3B86E-16CC-E111-9195-00155DC70423}</OrgID>
<UserID>{E64389CF-19CC-E111-9195-00155DC70423}</UserID>
<CRMVersion>6.1.0.581</CRMVersion>
</ServerInformation>
</CrmScriptErrorReport>
Coordinator
Aug 7, 2014 at 11:01 PM
I just fixed the issue and updated the solution which is available under the same version, thanks for reporting this.
Aug 8, 2014 at 6:44 AM
i can confirm that it works now. thx!
In Chrome there is a 1 pixel light blue line below the navigation that doesnt show up in IE.